Laden Evenementen

BosBeleving | Oog van de Stilte

BosBeleving
De natuur kan ons zoveel bieden. Het heeft natuurlijk bewezen gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal. Maar de natuur kan je ook een manier bieden om makkelijker in contact te komen met jouw eigen inner-nature, jouw sparkle.  

BosJunkie, Claire Bos, neemt je vandaag mee op een unieke BosBeleving naar de Haarlemmerhout. Gedurende 2,5 uur begeleidt ze jou om met behulp van de natuur in je eigen stilte te stappen. Om de externe ruis van alle dag achter je te laten en om je  helemaal één te voelen met de natuur om jou heen. We sluiten de BosBeleving af met zonsondergang en het thema is dit keer: Oog van de stilte.

De natuur als je gids
Je gaat bij onze BosBeleving altijd mee naar een natuurgebied in of rondom Haarlem. Je gaat op een ontdekkingsreis naar jezelf. Claire zet je zintuigen op scherp en begeleidt je met meditaties en oefeningen met de natuur op een prettige manier om je onder te laten dompelen in de natuurbeleving om je heen én in jezelf. Je gaat helemaal opgeladen en ontspannen weer terug naar huis.   

Een BosBeleving is in stilte. We lopen kleine stukjes, we staan stil en zullen zitten. Het is een moment van ultieme vertraging, tot jezelf komen en ontspanning.   

Over Claire Bos
Claire werkte jarenlang in de corporate wereld, met als haar passie om duurzame transities te versnellen.
In 2021 begon ze met een 2-jarige opleiding Esoteric Healing van de INEH. Hier ervaarde ze hoe alles met elkaar verbonden is in energie. Ze leerde over het effect van de natuur op jezelf en op anderen. Enerzijds het effect op je eigen welzijn maar anderzijds ook het effect op je bewustwording en je houding in deze wereld. Ze werd verslaafd aan het bos. Het bos ofwel natuur helpt haar om te aarden, in het hier en nu te zijn.  

Ze verdiepte zich verder in de energie van bomen en leerde van Maja Kooistra over de lunar en solar energie van bomen. Ook Patrice Bouchardon inspireerde haar met zijn kennis over de helende energie van bomen. Deze kennis en ervaring gebruikt ze nu om mensen te begeleiden om met de natuur als gids weer het contact te voelen met hun eigen inner nature, hun eigen sparkle. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.bosjunkie.nl/ 

Praktisch
Locatie: Haarlemmerhout
Tijdstip: Dinsdag 25 juni 2024 – 19:45-22:15 uur
Verzamelpunt: Om 19:30 uur parkeerplaats bij voorheen La Place/ Dreefzicht, Fonteinlaan 1, 2012 JG Haarlem.
Info:
De BosBeleving duurt 2,5 uur inclusief vooraf verzamelen en een kopje thee met lekkers als afsluiting. Doe warme, passende kleding aan want je staat ook veel stil, en neem een vuilniszak (bij nat weer) of een sjaal/dekentje mee om op te kunnen zitten. Ook bij regen gaat de BosBeleving door, maar bij storm of harde windvlagen niet.  

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas.
Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per HaarlemPas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BosBeleving 25 juni 2024
Haarlemmerhout
20.00
9 beschikbaar
BosBeleving - HaarlemPas - 25 juni 2024
Haarlemmerhout
0.00
1 beschikbaar