Laden Evenementen

Lange Tafels op Zondag| Verbinden in deze tijd

Lange Tafels op Zondag is een bijeenkomst die een beetje doet denken aan een zondagse kerkdienst, maar dan zonder religieuze kaders. We luisteren naar een aantal sprekers, er is muziek en na afloop lunchen we met elkaar.


Na een aantal succesvolle edities is de organisatie van Lange Tafels op Zondag vanaf nu in handen van Stadsklooster Haarlem. De uitgangspunten van Lange Tafels op Zondag en die van Stadsklooster Haarlem passen zó goed bij elkaar, dat het nu een onderdeel is geworden van ons programma.

Het thema is: ‘Verbinden in deze tijd’
We horen een filosofische voordracht (binnenkort meer hierover) rond het thema van waarmee we de huidige tijd kunnen duiden en er is muziek door Jong Volwassen.
Roeland de Bruin interviewt daarnaast Winston Brandon.

Jong Volwassen | muziek, rap en spoken word

Rapper Phil Meds en singer-songwriter Floris Kolner bezingen in hun duo-act ‘Jong Volwassen’ de zoektocht van de twintiger jaren. Samen leggen zij in alle eerlijkheid de emoties bloot die zij doormaken in hun reis naar morgen. Met hun frisse strandpop-sound en aanstekelijke teksten roepen zij de eeuwige jeugd op in iedereen die luistert.

Winston Brandon

Winston is echt een duizendpoot: zo maakt hij podcasts, organiseerde hij een verbindende tentoonstelling over het slavernijverleden, was hij community manager van Bibliotheek Zuid-Kennemerland en adviseert hij het Teylers museum.
Verder is hij presentator, verhalenverteller en spreker. Hij is altijd op zoek naar verdieping en verbinding. Zijn gesprekken en optredens worden altijd gekenmerkt door inzichtvolle verhalen en verschillende vormen van culturele expressie.

Roeland de Bruin, interview

Roeland werkt in het dagelijks leven als interim marketing manager bij bedrijven als Eneco, Wereld Natuurfonds, Triodos Bank en KPN. Naast zijn commerciële activiteiten werkt hij mee aan deze bijeenkomsten, waarbij we een nieuwe invulling geven aan een zinvolle en zingevende zondag. Roeland doet het interview op deze ochtend.

Samen aan Tafel
Aansluitend is er een bring-your-own lunch aan lange tafels waarbij we elkaar kunnen ontmoeten en kunnen napraten. Volgens velen is dit altijd het hoogtepunt na deze ervaring. Iedereen neemt dus zelf iets mee om samen aan tafel te eten en te delen. Wij zorgen voor koffie/ thee/ sap.

Praktisch
Datum en Tijd: Zondag 7 juli 2024 | 10:30 – 13:00 uur
Locatie: Het Rosenstock – Huessy Huis, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem
Tickets: € 13,50
Meenemen: Lunch om samen aan tafel te eten en te delen

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas.
Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per HaarlemPas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Lange Tafels op Zondag
Het Rosenstock-Huessy Huis Haarlem
13.50
50 beschikbaar
Lange Tafels op Zondag - HaarlemPas
Rosenstock - Huessy Huis Haarlem
0.00
2 beschikbaar