Laden Evenementen

Je weg gaan in een Labyrint |
2-delige workshop labyrint lopen
 

Het klassieke labyrint is meer dan 6.000 jaar oud en werd gebruikt voor meditatie, pelgrimstochten, vruchtbaarheidsrituelen en initiatie. De kracht ervan heeft nog steeds niets aan waarde ingeboet. Met dit labyrint gaan we op twee avonden aan het werk. Je tekent dan ook in voor beide workshops. 

Hoewel je prima zo een labyrint kunt lopen, kan je loop meer opleveren als je op een aantal signalen let. Dit zorgt ervoor dat je meer beleeft en je meer profijt hebt van de loop. Het labyrint heeft namelijk een eigen magie die zich voor je kan ontvouwen. 

Eerste avond: De kunst van het lopen
De weg verkennen
In deze eerste workshop leer je hoe je gebruik kunt maken van dit opmerkelijke veld. Je gaat ervaren welke bijzondere dingen er kunnen gebeuren tijdens een labyrintloop. Je krijgt daarbij begeleiding zodat je dit ook daadwerkelijk ervaart.  

Tweede avond: Je eigen weg gaan
Lopen met een thema
Bij deze tweede avond ga je met een eigen thema werken en ontdek je hoe je dit op een gerichte manier kunt doen.
In deze workshop vinden we veiligheid en privacy essentieel. Werken met een eigen thema betekent dus ook dat jijzelf bepaalt wat je daar eventueel over kwijt wilt. 

Deze workshops zijn geschikt voor iedereen met een interesse in labyrint lopen. Je hoeft geen ervaring ermee te hebben vooraf. 
De workshops worden verzorgd door Ad de Graaf en Gerard van der Waard van Intlabyrint. 

Over Ad en Gerard
Ad de Graaf en Gerard van der Waard zijn Labyrintwerkers, die veel verschillende labyrintactiviteiten organiseren en er naar streven dat het labyrint meer bekendheid krijgt.

Ze zijn telkens weer onder de indruk van de magie van het labyrint dat al zij geheimen nog niet heeft prijsgegeven.
Wil je meer weten?
Mail naar Ad de Graaf en Gerard van der Waard: intlabyrint@gmail.com

Praktisch
Data: vrijdag 15 maart en vrijdag 22 maart 2024.
Tickets: € 30,00 voor de twee workshops samen.
Locatie: De Kapel van het Rosenstock- Huessy Huis, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem.

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas. Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per pas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Fotografie: Jaap Kroon

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Labyrint Lopen
Rosenstock- Huessy Huis Haarlem
30.00
13 beschikbaar
Labyrint Lopen - HaarlemPas
Rosenstock- Huessy Huis Haarlem
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht