Laden Evenementen

Klankreis | Thema Lente | uitverkocht

Voel je welkom om dit bijzondere ligconcert mee te maken op de prachtige locatie van de kapel in het Rosenstock – Huessy Huis. Bij binnenkomst word je begroet met klanken van de klankschaal. Daarna zoek je in stilte je ligplekje rondom de instrumenten. Je word meegevoerd met de klanken en trillingen van de instrumenten.

Jesse Blauwhof bespeelt zijn zelfgemaakte gongs en klankschalen. Giulia Bijvoet vult de klanken aan door intuïtief haar stem in te zetten en andere instrumenten te bespelen bijvoorbeeld  kristallen klankschalen, de tanpura (een Indiaas snaarinstrument) en de ocean drummer.  

Lente
Aan het begin van het concert is er een korte meditatie afgestemd op het seizoen van de lente, waarin handelen & uitvoeren mooie thema’s zijn op je op te richten. Hierbij geef je aandacht aan je innerlijke natuur, waardoor je steeds meer landt in je lichaam en je zelf ook afstemt op dit seizoen.

Er is ook nog een ligconcert binnen ons programma in de zomer.

Stil zijn
Aan het einde van het concert en nadat de laatste klank heeft geklonken volgt er een stilte van een aantal minuten. In deze stilte krijg je de ruimte om te voelen wat er in je is aangeraakt, getransformeerd en losgelaten. Rustig en liefdevol word je teruggehaald naar het hier en nu en is er ruimte om iets te delen onder het genot van een kop thee.  

Praktisch
Het concert duurt 1,5 tot 2 uur. Neem zelf een matje of ondergrond mee waarop je comfortabel kunt liggen tijdens het concert. Ook is het fijn om jezelf warm genoeg te kunnen houden tijdens deze klankreis; denk dus ook aan een deken, warme sokken, etc. zodat je heerlijk knus kunt liggen. 
Locatie: Het Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem
Tijd: 20.00-21.45 uur
Data: zondag 24/3 en 02/06
 

Over Jesse en Giulia
Jesse Blauwhof van Andromeda Gongs smeedt handgemaakte klankinstrumenten, gongs en klankschalen, waarbij de kracht van intentie centraal staat. Door meditatie en concentratie zoekt hij naar zielskwaliteiten, energieën of geestelijke wezens die hij in vrije samenwerking verbindt met het instrument. De klanken van deze instrumenten vormen een brug naar de geestelijke wereld, als een klankbord dat de echo van het goddelijke in ons weerkaatst in diepere lagen van ons bewustzijn.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen klankpraktijk In je Kern . Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas. Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per pas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Klankreis
Het Rosenstock- Huessy Huis
25.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Klankreis - HaarlemPas
Het Rosenstock- Huessy Huis
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht