Laden Evenementen

Mindful In DeDAKKAS

De geest is stil
We kennen allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn: de adembenemende zonsondergang, prachtige muziek of een andere intense ervaring. Onze geest is stil, we zijn één en al aandacht. We proeven de rijkdom van het moment.

‘Mindful In DeDAKKAS’ laat je kennis maken met mindfulness; de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Midden in de drukte van het leven, midden in de drukte van de stad verkennen we thema’s die ons raken op het gebied van stilte, aandacht en schoonheid. Elke week verdiepen we een ander thema, zoals de meditatiehouding, aandacht, stilte midden in de onrust, mindful in contact met anderen en de schoonheid van mindful leven. Na afloop genieten we in stilte van een overheerlijk en voedzaam ontbijt van DeDAKKAS.

Mindfulness is geschikt voor iedereen die het leven intenser wil (be)leven, meer en intenser wil genieten. Iedereen is welkom aan te sluiten; met of zonder klachten, jong of oud, welke naam je ook draagt, waar je ook vandaan komt of waar je ook in gelooft.

Praktisch
De bijeenkomsten van 1,5 uur zijn los van elkaar te volgen of als een gehele serie (mini-cursus).
Na elke sessie ontvang je een email met een hand-out en audio om thuis verder mee te oefenen. Materialen zijn aanwezig op locatie, maar je kunt ook je eigen meditatiekussen meenemen. Tijdens de sessie hebben we de schoenen uit. Sokken, een sjaal en een flesje water kunnen fijn zijn om mee te nemen. Kosten: € 10,00 per sessie of € 50,00 voor alle 6 bijeenkomsten.

Let op: Omdat deze mindfulness-serie in een horecagelegenheid plaatsvindt, zijn we genoodzaakt hier met een Corona toegangspas te werken.

Programma
8:00 – 8:15 ontvangst (voorkant)
8:15 – 9:30 stilte sessie (zaal)
9:30 – 10:15 ontbijt (voorkant aan een lange tafel)

Stilteontbijt
Na afloop van de sessie kun je aansluitend genieten van een heerlijk stilteontbijt geserveerd door DeDAKKAS, voor €12,50.
Dit ontbijt bestaat uit: verse croissantjes, desembrood met oude kaas & vegan hüttenkäse, komkommer en tomaat, groenteomelet-donut, ontbijt bowls met cruesli: kokos-munt yoghurt, pindakaas, appel, peer en blauwe bes, chia en maanzaad. Sinaasappelsap en water in karaffen. *Overige drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs die je hier afrekent, maar betaal je direct in DeDAKKAS.

Heb je dieetwensen voor het ontbijt? Mail dit naar ons, dan zorgen wij ervoor dat hier rekening mee wordt gehouden. 

De data van de hele serie zijn: 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 25 november en 2 december.

Deze serie is geen vervanging voor de officiële achtweekse mindfulnesstraining van Jolien.

————————

Jolien Posthumus

Profielfoto JolienJolien Posthumus (eigenaar Bundelt| mindfulness en producties) is hoogste graad mindfulnesstrainer en producent in de culturele sector. Haar passie ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn, inclusie en diversiteit in zowel haar trainingen als producties. Zij houdt praktijk in het Poortgebouw van Elswout waar zijn mindfulness trainingen zowel individueel als in groepsverband geeft en is mindfulnesstrainer bij trainings- en opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Haarlem.

Aanvullend ontwikkelt zij Mindfulness in met Museum programma’s voor diverse musea, is zij voorzitter van de Taskforce Diversiteit & Inclusie van de mindfulness beroepsvereniging en ontwikkelt zij samen met dr. Reinhilde Pulinx het programma ‘Mindfulness in Superdiversiteit’.

Als producent ligt haar expertise in de culturele en welzijn sector die zij heeft opgebouwd tijdens samenwerkingen met o.a. het Van Gogh Museum, Zilveren Camera en Natuurmonumenten. Als zelfstandig producent realiseerde zij de open dialoog Mindfulness & Racisme, De VMBN Privilege Walk en was zij event manager voor het International Conference on Mindfulness. Eerder verscheen van haar het boek Mindfulness in het veld van aandacht.

Heb je vragen over je deelname? Neem gerust contact op met Jolien Posthumus

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar