Laden Evenementen

Moonlight Mantra avond

Samen zingen
Misschien ken je het vanuit je jeugd, toen je naar de kerk moest. Misschien ken je het van je wekelijkse hobby, pre-Corona. Misschien doe je het enkel onder de douche en droom je de rest erbij: samen zingen! Vanuit welke hoek je ook komt, welke ervaring je wel of niet hebt, als jij geniet van laagdrempelig samen zingen in een fantastische akoestiek, ben je welkom bij de maandelijkse Moonlight Mantra Singing avonden met Charo Durán van Canto!

Bij de volle maan in februari komen we samen in de Nieuwe Kerk op het Nieuwe Kerksplein 36 in Haarlem. We zingen fijne, simpele, hartverwarmende liedjes in verschillende talen, ook wel mantra’s genoemd. Deze liedjes zijn voor iedereen zó mee te zingen – ook als je geen ervaring hebt met (koor)zingen! Tegelijkertijd bieden ze de geoefende zanger ook de ruimte om harmonieën te zingen en de eigen muzikale stroom voluit te volgen.

Volle maan
In veel verschillende culturen in de wereld, wordt van oudsher de volle maan-tijd ceremonieel gevierd. De energie van de volle maan versterkt alles op Aarde, zo ook in ons; het heeft effect op onze emoties, gedachten en ervaringen. Bij de Moonlight Mantra avonden gebruiken we muziek, zang en stilte, om te landen en ontspannen in onszelf én contact te maken met anderen.

De Moonlight Mantra avonden worden geleid door zangeres & stembevrijder Charo Durán van Canto! in Haarlem. Ook toegankelijk voor niet-Nederlandstaligen, vanwege de verschillende talen die worden gezongen.

Praktisch
Let op: We genoodzaakt met een Corona toegangspas (QR-code) te werken. Tijdens het lopen is het dragen van een mondkapje verplicht.
Tip: neem een flesje water mee, want het is helaas niet mogelijk om thee en/of koffie aan te bieden.

—————-

Charo Durán
Zangeres en stembevrijder Charo Durán, gelooft in de eigenheid van iedere stem en de kracht die daarvan uitgaat. “Vrijuit zingen, is vrijuit leven”. Na een afgeronde studie aan het conservatorium en aan het Centrum voor Stembevrijding, begeleidt Charo mensen naar het vinden van hun eigen stem en zichzelf laten horen. Dit doet zij binnen haar zangschool Canto! in Haarlem en vanaf oktober 2021 ook binnen het Stadsklooster, waar zij de maandelijkse Mantra Moonlight avonden zal begeleiden.

Zie ook: Canto!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar