Laden Evenementen

Natuur & Meditatie
Ervaar de weldaad van wandelen in de natuur met meditatieve opdrachten om meer balans te voelen in jezelf.

Meditatie
In de ochtend krijg je in het instructielokaal informatie over de betekenis van meditatie en verbinding met de natuur voor leven in balans. Vervolgens oefen je een meditatieve houding waarbij stil gestaan wordt bij de zithouding, de ademhaling en hoe je kunt verstillen.

Natuurwandelen
Na de lunch nemen we de meditatieve staat mee bij een aantal meditatieve opdrachten bij een stille wandeling door de Hof. Je zintuigen gaan open en je wordt een met je omgeving waarbij je volledig in het huidige moment kunt opgaan. Een rijk gevoel dat ruimte geeft aan lichaam en geest. We komen tenslotte ook weer samen in het instructielokaal om ervaringen te delen en de dag af te sluiten.

Lunch
Tijdens het programma is er tijd om je zelf meegebrachte lunch te nuttigen. Thijsse’s Hof voorziet je van een lekker kopje koffie, thee of sap tegen een schappelijke prijs (€1,25 per kopje).

Let op: kom je met de auto, neem dan even wat tijd om in de omgeving parkeerruimte te vinden.

Deze dag wordt verzorgd door Kick Bras
Kick Bras is emeritus predikant van de Protestantse Kerk in Nederland.
Hij is actief betrokken bij Vacare, platform voor meditatief leven.
Hij is auteur van boeken over meditatie, mystiek en groene spiritualiteit.

 

Kosten
€ 10,- per dag
Maximaal 15 deelnemers

Ben jij in bezit van een Haarlem – of Zandvoortpas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas.
Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per HaarlemPas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar