Laden Evenementen

Ontdek je dans

Veel van ons weten zit in ons lichaam. Soms zijn woorden onbereikbaar of juist sterk aanwezig. Heel fijn dat we ook op andere manieren onze verhalen kunnen ontdekken en vertellen. Via gebaren, symbolen, beelden, geluiden én dans. Het gaat bij deze dansavonden niet om het aanleren van pasjes. We verwelkomen jouw kracht, talenten en wijsheden in een veilige, speelse verbale en non-verbale omgeving. Een avond samenzijn met creatie, plezier en openbaringen. De dans sessies vinden plaats op de prachtige locatie van Studio Mucha.

4 avonden
4 weken lang krijg je de kans om je dieper te verbinden met jouw lichaamstaal. De dans sessies zijn gebaseerd op vrije expressie, improvisatie en ‘authentic movement’. Er is aandacht voor het individu en de groep als geheel. De sessies zijn toegankelijk voor iedereen die via beweging op verkenning wil gaan, ervaring met dans is niet vereist. Je bent welkom!

De eerste drie lessen zijn reeds geweest op 11 en 18 en 25 september jl. De resterende avond op 2 oktober is los te boeken en wordt begeleid door Mascha Tielemans.

Praktisch
Locatie: Studio Mucha, Kinderhuissingel 4A, 2013 AS Haarlem
Data: 02/10/2023
Tijd: 19.30-21.00
Tickets: € 25,00 per keer

Over Mascha
Mascha Tielemans begeleidt individuen en groepen via dans, beweging en dialoog. Ze werkt als danskunstenaar, Toegepast Psycholoog, coördinator en organisator op het gebied van kunst, educatie en welzijn. Ze woont momenteel in Senegal en is af en toe nog in Nederland te vinden.

Mascha runde 5 jaar dansstudio MAS&CO. in Haarlem en ze maakte verschillende dansvoorstellingen op locatie. Ze werkte als coördinator voor het Jeugdcultuur- en Sportfonds in Haarlem, was manager van een muziekband genaamd Sabali en werkte bij Ontmoetingscentrum Zandstroom in Zandvoort, een plek voor mensen met dementie. In Senegal was Mascha actief als projectmanager bij Ecole des Sables, een internationaal danscentrum.

Mascha’s kracht is het creëren van een veilige sfeer. Waardoor jij je kunt verbinden met jouw lichaam, je vrij(er) kunt voelen en vanuit daar in het moment kunt zijn. Kijk hier HIER voor een beeldimpressie van Mascha.

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas. Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per pas kun je slechts 1 ticket reserveren.

fotografie: Ismaila Badji en Jaap Kroon

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar