Laden Evenementen

De Taal van de Natuur
Schrijfmeditatie ochtend in Elswout

Luisteren naar de natuur
In deze workshop trekken we erop uit om een ochtend lang te schrijven in Elswout, midden in het groen.
Het fluisteren van de wind, geritsel van blaadjes, zingende vogels. Wat heeft de natuur je te vertellen? Wat ervaar je in het moment?

Autobiografisch schrijven
We gaan de zintuigen wakker schrijven en beeldende herinneringen ophalen. Want schrijven over momenten uit je leven is thuiskomen. Via autobiografisch schrijven halen we associatief herinneringen op waarbij je je bewust wordt van je eigen thema´s. Je gaat zien dat je leven geen willekeurige reeks van gebeurtenissen is, maar dat er een lijn in zit, een rode draad. Je gaat je daardoor meer verbonden voelen met je eigen verleden, met je omgeving en de mensen die voor jou belangrijk zijn. Dat verrast en maakt blij. Het kan je een richtpunt voor de toekomst geven.

Nuttige info
We gaan deze workshop een aantal zintuigelijke oefeningen doen in de natuur, maar niet echt ver wandelen. Je krijgt van ons een klembord en papier. Breng zelf je favoriete schrijfpen mee en een
kussentje, opvouwbare campingstoel of kleedje o.i.d. om ergens op te kunnen zitten. Ook is iets te drinken fijn om bij de hand te hebben. Het is prettig als je 10 minuten voor aanvang aanwezig kunt zijn.

Bio Susanne Gijsbers
Na haar studie (communicatiewetenschap UvA) werkte ze als redacteur en journalist voor verschillende bladen. Portretten en levensverhalen werden haar terrein.
Ze interviewde veel mensen over persoonlijke onderwerpen. Onderwerpen die mensen na aan het hart liggen. De fascinatie voor levensverhalen leidde haar uiteindelijk naar de opleiding tot biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach. Tegenwoordig geeft ze individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en zingeving en cursussen autobiografisch schrijven met groepen. Susanne woont in Haarlem, samen met haar partner en twee kinderen. Meer info? www.verhaalvormen.nl

Praktisch
Door: Susanne Gijsbers
Datum: woensdag 13 juli
Tijd: 9.45 uur – 12.15 uur
Locatie: Buitenplaats Elswout, Elswoutlaan 14, 2051 AE Overveen (verzamelen bij de ingang onder de poort).
Kosten: 15 euro (Er is plek voor 10 deelnemers)
Als het regent gaat de schrijfmeditatie niet door en krijg je je geld terug.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar