Laden Evenementen

Maanlicht over zee

Een klassiek kamermuziekconcert met een impressionistisch programma rondom de gedichten van Paul Verlaine en de componisten die zijn gedichten hebben getoonzet.

Programma
In dit tot de verbeelding sprekende kamermuziekconcert klinken werken van eind negentiende-eeuwse vertegenwoordigers van het (Franse) impressionisme; Claude Debussy, Gabriel Fauré, Johan Wagenaar en Alphons Diepenbrock, die gedichten van hun tijdgenoot Paul Verlaine hebben getoonzet.

Stilteconcert
Het concert wordt uitgevoerd als een stilteconcert. Dit houdt in dat er geen applaus is tussen de stukken zodat de muziek en voordrachten blijven nazinderen bij de toehoorder. Ook de stilte wordt zo onderdeel van het concert, wat een zeer bijzondere ervaring teweegbrengt in het ervaren van de muziek.

Uitvoerenden
Dit stilteconcert wordt uitgevoerd door zeer hoogstaande musici uit Nederland. De voordrachten worden gedaan door oud-Haarlemmer Niek Vink.

Joachim Eijlander: Cello
Nienke Oostenrijk: Sopraan
Rob Broek: Piano
Niek Vink: Regie/ voordracht

Voorafgaand aan het concert kun je ook deelnemen aan onze Kloosterwandeling  door de stad.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar