Laden Evenementen

Stilte – Kerstwandeling
Een stilte wandeling kun je op verschillende manieren doen. Je kunt stil zijn en je (pieker)gedachten de vrije loop laten. En je kunt je aandacht naar het “nu” brengen door je bewust te zijn van de adem, het lichaam en de zintuigen. Laat je verwonderen door de prachtige natuur van de Kennemerduinen: de lucht, het water, de wind en ook dat ene bloempje, de heerlijke geuren, de boomkruinen, de tikkende specht en de weidse uitzichten. Of loop eens met aandacht: Voel hoe je voeten de grond raken. Een hele andere beleving van wandelen. Een bijzondere ervaring. Je wordt er stil van…

Je wandelt in stilte met jezelf en elkaar. We starten deze wandeling op de parkeerplaats bij de ingang Bleek & Berg van de Kennemerduinen op de Bergweg 1, inrit bij Bartje Bloemendaal, met een meditatie waarin je zult ervaren hoe je in de stilte kan komen. Daarna wandelen we in stilte en sluiten we af met een meditatie.

De wandeling is in het duingebied met een glooiend landschap, dus enige conditie is wenselijk.

Fijn om te weten: mocht deze wandeling wegens te weinig inschrijvingen of te slechte weersomstandigheden niet kunnen plaatsvinden dan ontvang je uiterlijk 24 uur van te voren een mail van ons.

Programma
– korte voorstelronde
– begin meditatie
– een stiltewandeling
– eind meditatie
– ervaringen delen
– kopje thee /versnapering

Deze wandeling wordt begeleid door Jolanda van der Heijden
Jolanda is een gecertificeerd mindfulness trainer hoogste categorie en healer. Een juiste balans tussen werk en privé loopt als een rode draad door haar leven. Telkens stelt Jolanda haarzelf de vraag: Wat gebeurt er nu in mij? Waar krijg ik energie van, hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? En hoe ervaar ik zo weinig mogelijk stress? Want als je goed voor jezelf zorgt, is er ook ruimte om goed voor  anderen te zorgen. Dat ontdekte ze jaren geleden toen de open kantoortuin en haar hoog sensitiviteit haar deden besluiten een mindfulness training te volgen. Haar passie voor mindfulness was ontstaan. De opleiding voor mindfulness trainer volgde ze bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Dagelijks beoefent ze mindfulness en mediteert ze. Samen met haar man heeft Jolanda twee mooie, volwassen kinderen. In haar vrije tijd is ze daarnaast graag te vinden in haar moestuin,  in stilte en studeert ze Energetische Heelkunde.

Haar praktijk JHCoaching is te vinden op de website: Passie4mindfulness

Praktisch
Door: Jolanda van der Heijden
Datum: donderdag 22 december 2022
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Locatie: Kennemerduinen, Parkeerplaats ingang Bleek & Berg (inrit bij Bartje Bloemendaal)

Kosten 12,50 euro p.p. (max aantal deelnemers 12)

Ben jij in bezit van een Haarlem – of Zandvoortpas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Stuur een mailtje naar info@stadskloosterhaarlem.nl met vermelding van de naam van de activiteit + datum deelname. Dan reserveren we een plekje voor je. Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee!

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar