Laden Evenementen

Winterse Schrijfavonden
Op onze Winterse Schrijfavonden aan de Oude Groenmarkt, in de gezellige ruimte tegen de Grote Bavokerk genesteld, schrijf je in kleine kring over dat wat binnen in je leeft en om aandacht vraagt.

Autobiografisch schrijven
Via autobiografisch schrijven haal je tijdens deze avond gedachten en concrete herinneringen op die richting kunnen geven in de toekomst.

Verinnerlijking
In de winter komt de natuur tot stilstand. We gaan de donkerte in en de natuur wordt kaal. De kou drijft je naar binnen, naar daar waar het warm is. Als vanzelf ontstaat er bij jezelf een behoefte aan verinnerlijking. Waar vind je nieuwe inspiratie? Wat moet worden losgelaten om plaats te maken voor iets nieuws? Via het schrijven ga je op onderzoek uit in jezelf.

Benieuwd of het wat voor je is? Kom een keer proberen. Iedere avond is los te volgen. We zijn een kleine groep van maximaal 7 mensen en de groep wisselt steeds van samenstelling. Iedere keer verrast de verbinding met mensen die je niet dacht te kennen.

Praktisch

Vanaf 19.15 uur staat de deur op de Oude Groenmarkt 7 (Kantoor Stadsklooster) voor je open. Zorg dat je op tijd komt zodat je een fijne plek kunt uitkiezen in de ruimte en even kunt landen.
We starten om 19.30 uur en de eindtijd is 21.30 uur.

Susanne Gijsbers
Na haar studie (communicatiewetenschap UvA) werkte Susanne als redacteur en journalist voor verschillende bladen. Portretten en levensverhalen werden haar terrein. Ze interviewde veel mensen over persoonlijke onderwerpen.
Onderwerpen die mensen na aan het hart liggen. De fascinatie voor levensverhalen leidde haar uiteindelijk naar de opleiding tot biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach. Tegenwoordig geeft ze individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en zingeving en cursussen autobiografisch schrijven met groepen.
Meer info? www.verhaalvormen.nl

(fotografie: Jaap Kroon)

Ben jij in bezit van een Haarlem – of Zandvoortpas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas.
Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per HaarlemPas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar