Laden Evenementen

Speel je warm bij Caprera

In samenwerking met Openluchttheater Caprera verzorgen we dit jaar een mooi winterprogramma. Tijdens de kerstvakantie ben je daarom welkom bij Caprera om je te verwarmen aan mooie workshops voor jong en oud. Wij zullen de workshops voor de volwassenen verzorgen. Op donderdag 4 en 5 januari ben je van harte welkom om warm te worden van klanken, haiku’s, toneel, sterren en fotografie. Naast de workshops kun je je beide dagen op het pleintje bij Caprera ook warmen aan de gezellig kerstsfeer met glühwein, chocomel en een vuurtje.  

Voor de kinderworkshops kun je binnenkort op de website van Caprera terecht. 
Voor een volledig overzicht van alle workshops voor volwassenen klik je HIER.

Speel je warm.
Ga je ten onder aan serieusheid en mag het allemaal wel een beetje losser? Kom dan vooral meespelen bij deze leuke toneel workshop. Spelen brengt je in no time naar een ontspannen en vrolijke versie van jezelf. Samen met anderen maak je maffe scenes en verras je jezelf en elkaar met onverwachte wendingen. Samen spelen staat garant voor plezier, vertrouwen en verbinding. Een speelse start van 2024. 

Saskia van der Elst, De Toneeljuf , geeft ruim 25 jaar les in improvisatietheater. Spelen is een manier van leven voor haar geworden die ze graag aanleert aan anderen. 

Praktisch
Datum en tijd: donderdag 4 januari 11.00–11.50 uur en 12.00-12.50 uur
Ticket: € 10,00
Locatie: Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal

fotografie: Jaap Kroon

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar