Laden Evenementen

Een sterren opstelling bij Caprera

In samenwerking met Openluchttheater Caprera verzorgen we dit jaar een mooi winterprogramma. Tijdens de kerstvakantie ben je daarom welkom bij Caprera om je te verwarmen aan mooie workshops voor jong en oud. Wij zullen de workshops voor de volwassenen verzorgen. Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari ben je van harte welkom om warm te worden van klanken, haiku’s, toneel, sterren en fotografie. Naast de workshops kun je je beide dagen op het pleintje bij Caprera ook warmen aan de gezellig kerstsfeer met glühwein, chocomel en een vuurtje.  

Voor de kinderworkshops kun je binnenkort op de website van Caprera terecht.
Voor een volledig overzicht van alle workshops voor volwassenen klik je HIER.
 

Thuis onder de sterren – Een ‘sterren’- opstelling
Een heldere sterrennacht laat geen van ons onberoerd en de magie van het onbekende imponeert. Kunnen we hier ook met ons denken iets van begrijpen?

In deze workshop word je fysiek meegenomen in de beweging van de zon, aarde, maan en onze naaste planeten. We verbeelden tijdens deze workshop als groep de hemellichamen en ervaren hoe deze tot relatie van elkaar staan. Waaraan kunnen we ons oriënteren, welke sterrenbeelden zijn makkelijk te herkennen? Ontdek het in deze mooie, fysieke workshop.  

Deze workshop wordt gegeven door Frithjof de Zwart. Hij doorliep de Vrije Pedagogische Academie en aansluitend de Meubelmakersvakschool te Amsterdam. Enkele jaren later behaalde hij ook de vakrichting techniek 2e graad. 

Praktisch
Datum en tijd: Vrijdag 5 januari 13.00 – 13.50 uur.
Ticket: € 10,00
Locatie: Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar