Meditatie
In de ochtend krijg je in het instructielokaal informatie over de betekenis van meditatie en verbinding met de natuur voor leven in balans. Vervolgens oefen je een meditatieve houding waarbij stil gestaan wordt bij de zithouding, de ademhaling en hoe je kunt verstillen.

Natuurwandelen
Na de lunch nemen we de meditatieve staat mee bij een aantal meditatieve opdrachten bij een stille wandeling door de Hof. Je zintuigen gaan open en je wordt een met je omgeving waarbij je volledig in het huidige moment kunt opgaan. Een rijk gevoel dat ruimte geeft aan lichaam en geest. We komen tenslotte ook weer samen in het instructielokaal om ervaringen te delen en de dag af te sluiten.

Lunch
Tijdens het programma is er tijd om je zelf meegebrachte lunch te nuttigen. Thijsse’s Hof voorziet je van een lekker kopje koffie, thee of sap tegen een schappelijke prijs (€1,25 per kopje).

Let op: kom je met de auto, neem dan even wat tijd om in de omgeving parkeerruimte te vinden.

Deze dag wordt verzorgd door Kick Bras
Kick Bras is emeritus predikant van de Protestantse Kerk in Nederland. Hij is actief betrokken bij Vacare, platform voor meditatief leven. Hij is auteur van boeken over meditatie, mystiek en groene spiritualiteit.

Datum: Zondag 12 maart 2023
Tijd: 10.00 – 14.00 uur (met lunchpauze)
Locatie: Thijsse’s Hof, Mollaan 4, 2061 BD Bloemendaal.
Kosten: € 10,- per dag.

Reserveer HIER