Terug naar het overzicht

Wegens groei en ambitie van Stadsklooster Haarlem zijn wij per z.s.m. op zoek naar een ervaren productieleider voor 16 uur per week.

Stadsklooster Haarlem
Stadsklooster Haarlem is een initiatief onder verantwoordelijkheid van Stichting Kerk Zonder Grenzen en is een samenwerkingsverband tussen verschillende (religieuze)partijen in Haarlem. Wij organiseren activiteiten op het gebied van zingeving en spiritualiteit op verschillende plekken in de stad, want: de stad is ons klooster.
In het afgelopen seizoen hebben wij een bescheiden start gemaakt en het is onze droom dat vanaf seizoen 2022-2023 heel Haarlem Stadsklooster Haarlem leert kennen als een impactvolle beweging. We presenteren dan een prachtige programmering op het gebied van zingeving en spiritualiteit met de pijlers stilte, aandacht en schoonheid op bijzondere plekken in de stad.

Het team
We doen dit met een klein team, en dat betekent grote betrokkenheid én verantwoordelijkheid. Je valt als productieleider onder de programmamaker en werkt verder nauw samen met de officemanager en de medewerker marketing & communicatie.

Locatie
Wij werken vanuit een sfeervol klein kantoor in hartje Haarlem. Als productieleider zul je ook veel bij de locaties zijn waarmee we samenwerken.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een productieleider aan wie we met vol vertrouwen de organisatie van de activiteiten kunnen overlaten. Jij regelt alles wat erbij komt kijken tot in de puntjes, je communiceert helder en prettig met alle betrokkenen en bent zo vaak mogelijk aanwezig bij de activiteiten om ter plekke te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, kunt goed plannen en weet altijd het overzicht te houden.
Je wordt blij van het type activiteit dat wij organiseren. Van een kleine bijeenkomst met 6 mensen tot een festival; bij jou is het in goede handen.
Dat Stadsklooster Haarlem net uit de startblokken is en daarom nog volop in ontwikkeling is maakt dat je niet in een gespreid bedje terecht komt. Jij bent in staat en vindt het een uitdaging om structuur aan te brengen en mee te groeien en te ontwikkelen met de organisatie.
Je bent een aanpakker die graag het zekere voor het onzekere neemt en beschikt over een goede dosis humor en zelfreflectie.
Het is fijn als je Haarlem goed kent en in deze regio woonachtig bent, zeker omdat je vaak buiten kantoortijden ook bij activiteiten in Haarlem zult moeten zijn. Daarom is het ook wenselijk dat je flexibel inzetbaar bent en representatief, want jij bent voor velen het gezicht van Stadsklooster Haarlem!

De werkzaamheden
De functie is nieuw bij Stadsklooster Haarlem en zal samen met jou vorm krijgen. In elk geval is het jouw verantwoordelijkheid om de inhoudelijke programma-ideeën vanuit de programmamaker compleet tot uitvoer te brengen. Denk aan:

  • Contactpersoon zijn voor aanbieders en locaties en álle productionele zaken rechtstreeks met de betrokkenen afstemmen.
  • Het maken van planningen en draaiboeken voor voorbereidingen en voor op de dag zelf.
  • Locaties regelen voor de activiteiten.
  • Jaarplanningen maken en meedenken over de spreiding van activiteiten.
  • Tijdens de activiteiten alles in goede banen leiden.

Wij bieden
Een verantwoordelijke, uitdagende functie in een klein, betrokken en ambitieus team. Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring.

Sollicitatieprocedure
Stuur je motivatiebrief en CV vóór 13 juni naar Stadsklooster Haarlem
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 21 juni in de ochtend.
Heb je vragen over de functie, dan kun je bellen met onze programmamaker Judith van der Wildt op 06-21332380 op maandag, dinsdag of vrijdag.

Praktisch
Betreft: vacature
Titel: productieleider
Dienstverband: parttime
Omvang: 16 uur, in eerste instantie voor een jaar
Locatie: Haarlem
Sluitingsdatum: Solliciteren kan tot 13 juni

Gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 juni in de ochtend.