Nieuw: Workshop Plantwaarneming

Echt kijken: een plant leren kennen | serie van drie

Tijdens deze 3 ochtenden maak je contact met de natuur en in het bijzonder met 1 plant. Elke ochtend keer je terug naar ‘jouw’ plant en neemt hem of haar nauwkeurig in je op. Ervaar wat er in jou gebeurt als je je zo innig openstelt voor een plant. Een zeer bijzondere natuurervaring!  

Wat gaan we doen?
We beginnen onze reis met een nauwkeurige, vragende blik. Kies een plant die jou aanspreekt en duik in zijn/haar wereld. Hoe leeft deze plant? Wat maakt deze plant uniek en hoe ontwikkelt de plant zich over de tijd? Voel je de stemming die de plant uitstraalt? Wat vertelt de kleur van de bloem jou? 

Tijdens deze sessies ga je niet alleen observeren, maar ook creatief aan de slag. We tekenen de plant, focussend op de beweging en het gevoel, in plaats van een exacte weergave. Dit helpt je om echt contact te maken met de essentie van jouw gekozen plant. 

In drie sessies tot een diepe kennismaking
Over drie bijeenkomsten verspreid, krijg je de kans om je plant op intieme wijze te leren kennen. Iedereen werkt individueel, maar aan het einde van elke ochtend delen we onze ervaringen en ontdekkingen. Dit is een prachtige kans om van elkaar te leren en je persoonlijke verbinding met de natuur te verdiepen. Verrijk je geest, ontspan je lichaam en laat je inspireren door de schoonheid en wijsheid van planten. Schrijf je in en laat je verrassen door wat de natuur je te vertellen heeft! 

 

Locatie: De Vertelschuur, Krullenlaan 3, 2061 HT Bloemendaal
Tijdstip: Vrijdag 14/06, 21/06 en 28/06/2024 van 10.00 tot 11.30 uur
Tickets: € 60,00 voor een serie van 3 inclusief materiaal

Info: De ochtend begint met een kopje koffie of thee. Neem bij slecht weer een regenjas mee, we plukken dan een bloem en gaan binnen tekenen.
Er zijn kussens om bij goed weer buiten op te zitten. Gebruik geen parfum, daar houden de bijen niet van.

Reserveer hier je ticket

Voel je welkom!