Vacatures Bestuur Stadsklooster Haarlem
Algemeen bestuurslid & bestuurslid met portefeuille ‘cultuur & marketing’

Wij geloven dat de wereld er mooier uitziet wanneer mensen vaker het gevoel van verbondenheid ervaren met zichzelf, met de ander/ het andere, de wereld om zich heen en dat wat groter is dan die wereld.
Als Stadsklooster Haarlem bieden we die ruimte door stilte, aandacht en schoonheid te organiseren in de stad. Dat doen we door in verbinding met anderen een breed programma te creëren van diverse activiteiten op het gebied van zingeving en spiritualiteit op uiteenlopende, inspirerende locaties in en rond de stad.
Stiltemeditaties op tien verschillende locaties, filosofie avonden, schrijfmeditaties, fotografie in de natuur, mantra zingen bij volle maan, Taizé avonden, stadswandelingen, concerten en toneelspel; het is een greep uit ons veelzijdige aanbod.

In het afgelopen jaar groeiden we hard en zijn we de duizend deelnemers ruim gepasseerd, verdeeld over zo’n 15 locaties.
Met het oog op onze stevige ambitie voor de komende jaren zoeken we uitbereiding van het bestuur. Wil jij meehelpen aan het uitbouwen van deze ambitie?

Lees dan hieronder verder over deze 2 openstaande vacatures:

Vacature Algemeen Bestuurslid Stadsklooster Haarlem

Vacature Bestuurslid Stadsklooster Haarlem, portefeuille Cultuur & Marketing

We maken graag kennis met jou!