Laden Evenementen

Loop het Labyrint van Chartres

Wereld Labyrint Dag: Walk as one at one
Loop op deze dag het bijzondere Labyrint van Chartres en voel je welkom om vrede en harmonie op aarde te helpen versterken met de ‘Walk as one at one’. Overal ter wereld lopen mensen om 13.00 uur plaatselijke tijd een labyrint. Ook wij doen dat vandaag, met het Labyrint van Chartres. Zo laten we zien dat we verbonden zijn met iedereen die vrede en harmonie in de wereld belangrijk vinden en dat wij daaraan willen meewerken door ook in vrede en harmonie met onszelf te zijn.  

Om 12.30 uur is er een inleiding op ‘Walk as one, at one’ voor diegenen die aan deze loop meedoen: over het thema, een korte uitleg over het Chartres Labyrint en over het lopen. Om 13.00 uur beginnen we dan met het lopen. Na afloop kan ieder zijn eigen weg gaan. 

Loop met jezelf
Vind je het fijner om op eigen gelegenheid het labyrint te lopen, dan kan dat voor of na deze gezamenlijke labyrintloop, dus vóór 12.00 of na 14.00 uur. 

Het Labyrint van Chartres
Dit labyrint is een heel bijzonder labyrint. Het bevindt zich in de kathedraal van Chartres, waaraan het zijn naam ontleent. Mensen van over de hele wereld komen speciaal naar Chartres om dit labyrint te kunnen lopen en de energie ervan te ervaren. Het is een labyrint met een bijzondere energie en wereldberoemd. Het lopen van dit labyrint kan je helpen je geest tot rust te brengen, negatieve energie los te laten en zo dichter bij jezelf te komen en meer in vrede en harmonie met jezelf. Simpelweg door in een rustig tempo, met een open mind en een warm hart het pad te volgen en zo het midden te vinden.  

Als je uit het labyrint bent gekomen, is het prettig om even te gaan zitten en de loop op je te in te laten werken. 

Praktisch
De Grote of St.-Bavokerk is zaterdag 4 mei 2024 open vanaf 10.00 uur.
Je kunt het labyrint lopen van 10.30 tot 15.00 uur. Aanmelding is niet nodig. 
Je betaalt alleen de entree tot de kerk, €4,00 (betaling aan de deur), de labyrintloop zelf is gratis. 
De labyrintloop wordt begeleid door Ad de Graaf en Gerard van der Waard van Intlabyrint. 
Er is naast het in stilte je eigen weg lopen in het labyrint, gelegenheid voor uitleg, een loopadvies en/of begeleiding.

Over Ad en Gerard van Intlabyrint
Ad de Graaf en Gerard van der Waard zijn Labyrintwerkers, die veel verschillende labyrintactiviteiten organiseren en er naar streven dat het labyrint meer bekendheid krijgt.

Ze zijn telkens weer onder de indruk van de magie van het labyrint dat al zij geheimen nog niet heeft prijsgegeven.
Wil je meer weten? Zie https://www.intlabyrint.nl/
of mail naar Ad de Graaf en Gerard van der Waard: intlabyrint@gmail.com