Judith van der Wildt

De functie:
Ik ben als directeur verbonden aan Stadsklooster Haarlem. Dat betekent onder meer dat ik
inhoudelijk verantwoordelijk ben voor Stadsklooster Haarlem, voor de relaties met de diverse partner (locaties, aanbieders, fondsen etc.) en voor het reilen en zeilen op de werkvloer.

Werkt graag voor Stadsklooster Haarlem omdat
Ik vanuit mijn eigen praktijk als coach al bezig was met (groeps-)programma’s op het gebied van zingeving en spiritualiteit. Bij Stadsklooster Haarlem mag ik dat in het groot doen. Mijn ervaring als (interim-)manager in de culturele sector combineer ik hier met mijn persoonlijke spirituele pad en interesses, en het werk sluit op verschillende lagen aan bij mijn opleidingen in onder meer systemisch werk en biografisch werk.
En als geboren en getogen Haarlemse is het natuurlijk fantastisch om stilte, aandacht en schoonheid een plek te mogen geven in mijn zo geliefde stad!

Stilte, aandacht of schoonheid?
Aandacht, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer we werkelijke aandacht hebben voor onszelf, voor de ander en voor de wereld om ons heen we een leven leiden vol verwondering, dankbaarheid en vertrouwen.

Favoriete quote of zin?
Zo’n zin reist vaak een tijdje met me mee, passend bij wat er zich in mijn leven afspeelt of wat me bezig houdt in die fase, en wisselt dus weleens.
Als je me de vraag nu stelt zeg ik: Er is geen tijd, of is er niets dan tijd?
Dat is de laatste regel van het gedicht ‘Eb’ van Vasalis.

Vind me ook via:
LinkedIn
Instagram