Noor Meulenkamp

De functie:
Communicatiemedewerker Stadsklooster Haarlem.
Ik ben de communicatiedame van Stadsklooster Haarlem en ben onder andere verantwoordelijk voor de huisstijl, website, nieuwsbrieven, social media, persberichten en (advertentie)campagnes.

Werkt graag voor Stadsklooster Haarlem omdat
bij Stadsklooster Haarlem twee werelden voor me samenkomen. Ik ben al jarenlang werkzaam in het communicatie vak, maar heb daarnaast een grote passie voor zingeving en spiritualiteit ontwikkeld. Ik combineer mijn werk bij Stadsklooster Haarlem met het geven van yogalessen en het draaien van een yoga therapie praktijk. Het voelt goed om naast dit spirituele werk nu ook via het communicatie vak mensen te kunnen wijzen op stilte, aandacht en schoonheid door de activiteiten van Stadsklooster Haarlem bij hen onder de aandacht te brengen.

Stilte, aandacht of schoonheid?
Alhoewel alle drie de thema’s belangrijk zijn in mijn leven, kies ik toch het meest voor stilte. Er zit zoveel kracht in stilte, zoveel antwoorden, zoveel hoop en troost. Voor mij persoonlijk ervaar ik door stilte dat we deel uitmaken van iets groters. Iets dat ik niet kan benoemen of zien, maar wel kan ervaren. En dat is echt magisch.

Favoriete quote of zin?
Wees jezelf. Er zijn al zoveel anderen. – Loesje

Vind me ook via:
Facebook  of Instagram