Laden Evenementen

Moonlight Mantra Special

Zingen in Bloemendaal – Buiten in Caprera

Misschien ken je het vanuit je jeugd, toen je naar de kerk ging. Misschien ken je het van je wekelijkse hobby of doe je het enkel onder de douche en droom je de rest erbij: samen zingen en voluit galmen! Vanuit welke hoek je ook komt, welke ervaring je wel of niet hebt, als jij geniet van samen zingen in een fantastische akoestiek, ben je welkom bij de maandelijkse Moonlight Mantra zangavonden met Charo Durán van Canto!

Deze laatste Moonlight Mantra van dit seizoen sluiten we net als vorig jaar zeer speciaal af op de prachtige locatie van openluchttheater Caprera. We starten de avond met een wandeling door het prachtige wandelpark en daarna gaan we samen mantra zingen bij volle maan op het podium van Caprera!

We zingen korte en hartverwarmende liedjes in verschillende talen, voor iedereen zó mee te zingen – ook als je geen ervaring hebt met (koor)zingen! Het herhalende karakter van een mantra, geeft ons in het zingen ervan de mogelijkheid te voelen wat de muziek en de tekst met ons doet. Tegelijkertijd bieden ze de geoefende zanger ook de ruimte om harmonieën te zingen en de eigen muzikale stroom voluit te volgen.

Volle maan
In veel verschillende culturen in de wereld, wordt van oudsher de volle maan-tijd ceremonieel gevierd. De energie van de volle maan versterkt alles op aarde, zo ook in ons; het heeft effect op onze emoties, gedachten en ervaringen. Bij de Moonlight Mantra zangavonden gebruiken we muziek, zang en stilte op een toegankelijke doch diepgaande wijze, om te landen en te ontspannen in onszelf én contact te maken met anderen.

De Moonlight Mantra zangavonden worden geleid door zangeres & stembevrijder Charo Durán van Canto! in Haarlem. Ook toegankelijk voor niet-Nederlandstaligen, vanwege de verschillende talen die worden gezongen.

Charo Durán
Zangeres en stembevrijder Charo Durán, gelooft in de eigenheid van iedere stem en de kracht die daarvan uitgaat. “Vrijuit zingen, is vrijuit leven”. Na een afgeronde studie aan het conservatorium en aan het Centrum voor Stembevrijding, begeleidt Charo mensen naar het vinden van hun eigen stem en zichzelf laten horen. Dit doet zij binnen haar zangschool Canto! in Haarlem en vanaf oktober 2021 ook binnen het Stadsklooster, waar zij de maandelijkse Mantra Moonlight avonden begeleidt.

Zie ook: Canto!

Praktisch
Datum en tijd: Zaterdag 22 juni 2024 | 19.30-21.00 uur
Locatie: Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal
Ticket: € 15,00

fotografie: Jaap Kroon

Ben jij in bezit van een Haarlem – of ZandvoortPas? Dan kun je gratis aan deze activiteit deelnemen. Kies dan bij het reserveren voor het ticket HaarlemPas.
Bij aanvang van de activiteit word je gevraagd je pas te tonen, neem hem dus mee! Per HaarlemPas kun je slechts 1 ticket reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Moonlight Mantra avond
Caprera Bloemendaal
15.00
114 beschikbaar
Moonlight Mantra avond - HaarlemPas
Caprera Bloemendaal
0.00
47 beschikbaar